Livet på moln

Helgen har varit en berg och dalbana i fredags kände jag mig dålig och hängig men de var vel inte mer med de. Vi var ute med jobbet också och åt jättegott och mysigt. När jag vaknade upp på lördag morgon var jag HELT DÖD! så det blev inget jobb för mig inte. Idag skulle jag ha jobbat också men de gick inte. Känner mig dock piggare idag, har vart uppe och gått runt i lägenheten iaf. I lördags så låg jag i sängen hela dagen med feber och verk i hela kroppen. Nu är det bara hosta och halsont kvar. En baggis med andra ord. Bakade en julkaka idag som blev svårare än jag trodde men nu så står den i kylen så jag och min loverboy ska smaka på kakan sedan ;) 
 
Något väldigt tråkigt också som hände i helgen. Min häst som jag är medryttare på har varit dålig i kroppen från och till så nu bestämde sig Nalles ägare att åka till vetrinären med honom och tyvärr hos vetrinärern så dömde dom ut honom med en gång! Han hade väldig smärta jag kommer inte skriva mer om de, eftersom hela händelsen vart väldigt jobbig. Nu är iaf Nalle i hästhimlen och framförallt så har han inte ont längre. Så nu får jag söka mig någon ny sköthäst eller om jag vänder mig till någon ridskola får se hur jag gör. 
Tjollahopp sålänge =)
Bild: Nu springer nalle på rosamoln i hästhimlen 
 
 

Drama på hög nivå

Igår jobbade jag sent på mitt jobb. Så när jag slutade så gick jag hem till min lilla lägenhet och längtade efter att få sätta mig i soffan och bara ta det chill. Men så blev det inte riktigt när jag stod utanför dörren och skulle låsa upp så hittade jag inte mina dörrnycklar VART HAR JAG GLÖMT DOM? Panik Panik! ja min sambo jobbar på annan ort under veckorna så han var inte hemma. Jag fick ringa till min mamma o pappa som bägge jobbade SENT igår. De var bara sätta sig på bussen ner till pappas jobb och möta upp honom där. Väl hemma hos mamma o pappa så var jag ganska trött. Men som tur var gick de kalas bra att sova. Mammas o pappas hund Saga låg bredvid mig hela natten det var så sjukt mysigt att ha henne där och jätte tryggt. Inte för att jag brukar vara rädd men de var tryggt på nått sätt. 
Bild: På glömska mig 
 

Snart Måndag

Imorgon är det måndag igen, helgen går aldeles för fort. Vi har hunnit med en hel del i helgen vi var på ikea och köpte två hyllor som vi ska sätta upp nu till helgen. Skönt att få upp hyllor så blir det inte lika stökigt. I Helgen eller innan helgen kom allt som jag beställt. Låter som mega mycket men min löparskor kom as snygga och super bra. Sedan kom också mina nya träningsbyxor. Underbart skönt att få ett par nya. De märks att de gamla var rejält slitna nu när jag tog på de nya. Sen kom min bok också underbart bra. Man blir super glad av att läsa den också. Jag sitter med ett leende på läpparna hela tiden =) 
Bild: Kommer inte ihåg vad det heter men adventsljusstake ;)